Hej! Emilia här! ;)

Hej jag heter Emilia och jag orkar nt skiva om mig.. Haha nä men asså jag gör det en annan gång. Jag vill bara informera om att det blir bättre uppdateringar när vi har ett bättre video program som funkar! Pöss pö römpan!


Med det säger jag godnatt


url; weheartit.com


Filming under skoldagen


@Sandraessie | Instagram

Tjohejsan!
Idag i skolan hade vi idrott, volleyboll, skoj. Och under den här skoldagen filmade jag och Emilia en del, hoppas hon fixar videon! Annars så kommer den någon annan gång... tror jag... troligtvis.
På bussen hem från idrotten filmade vi, det var säkert en av de roligaste sakerna på dagen. Om videon fixas så kommer ni få se vad jag menar.
Har inget för mig, så jag skrev om dagen. Tråkigt, men ja, uppdateringen ska vara bra tycker jag! :)


Ett inlägg av Sandra

Tjohej! Jag är en av bloggarna som heter Sandra och är 12 (mer eller mindre) timmar äldre än Emilia. Ett datum äldre omman kan skriva så.
Jag tänkte bara skriva snabbt om mig här!

1. Jag är en cheerleader i föreningen ECC (East Coast Cheerleaders) och har gått där i cirka tre år. Går i laget Pirates som är junior nybörjare, men kommer för hoppningsvis komma i en klass högre efter sommaren. Ska bli kul tycker jag!

2. När jag börjar gilla olika kändisar och blir ett riktigt fan så faller jag för humorn. Om jag lyssnar på någon så brukar jag söka på den personen på youtube och sedan 'funny moments/best bits'. Det är därför jag verkligen älskar JB, 1D, TW och janoskians. Deras humor, jag dör.

3. Jag är ett blogg freak. Då snackar jag mest om HTML kodar och desgins. Alltid när det är något som saknas på mina designs på mina bloggar så brukar jag kolla in, lägga in eller ta bort saker. När jag väl är igång så kan jag inte sluta hålla på.

4.
Jag och Emilia har varit kompisar sedan dagis. Första dagen tror jag! Tillsammans med några andra kompis också såklart. När vi började i 6:års så splittrades vi.Ända tills nu, 7:an så har vi inte varit med varandra, men för typ ett år sedan så kom vi i samma klass, ett mirakel. (ETT MIRAKEL SOM KALLAS KÄRLEKEN! Haha, den låten får jag på hjärnan hur lätt som helst)

5. Jag har två One Direction noveller. Ni som har kollat i sidomenyn har kanske sett det,men annars så är det en novell om Harry Styles här och en om Niall Horan här.

En snabbt grej så ni vet lite om mig!

OMG FÖRSTA INLÄGGET!

bloggen designas just nu som dunder barnet själv. Ha en nedrans fjollig dag/kväll och inlägg kommer senare. Pöss på Römpan! ♥

RSS 2.0